top of page

Hva jeg gjør

Foredrag

Med bred og variert kompetanse på kommunikasjon kan jeg bidra til å gi økt kunnskap, motivere og å løfte organisasjonen din med skreddersydde foredrag. Tema kan være digital markedsføring, historiefortelling, tips og triks om sosiale medier, digitale trender, innovasjon, endringsarbeid eller arbeid med omstilling i ulike bransjer.

 

Ved bruk av konkrete eksempler, humor og brennende engasjement, holder jeg gjerne foredrag for din virksomhet!

SMD BERGEN 17-29 kvadrat_edited.jpg

Konferansier

Jeg er gjerne konferansier eller moderator på store og små arrangementer. Jeg har vært konferansier på arrangementer som Bergen Design Conference og flere ganger på Social Media Days. Jeg forbereder meg godt, er trygg og engasjert, gir alltid det lille ekstra og lar talerne skinne.

FLY

Vi tilbyr teoretisk og praktisk kunnskap innen sosiale medier og digitale flater. Vi er innsiktsdrevet, og starter alltid med analyse og utarbeiding av en manual for hvordan satsningen skal foregå. Vi lager en tydelig strategi, en konkret markeds- og aktivitetsplan, god kommunikasjon i relevante kanaler og måler effekt med gode verktøy. Vellykket markedsføring i dag er et økosystem som skal henge sammen i alle ledd. Det vet vi gir resultater. Vi jobber derfor strategisk og strukturert for å videreutvikle og utvikle merkevarer for å oppnå økt synlighet, posisjon og konkurransefortrinn blant sin målgruppe. 

Leveransen kan inneholde strategi, rådgivning, konseptutvikling, foredrag, kurs eller workshoper, innhold (tekst/bilder/grafisk), drift og dialog i sosiale kanaler, kampanjeplanlegging, medieinnkjøp og analyse. Oppdrag kan være på prosjekt- eller fast basis, og skreddersys gjerne til din virksomhet.

Les mer her.

Diverse kontoret-40_edited_edited_edited
bottom of page