FUGLEPERSPEKTIV

Har du drømt om å se ting fra et fugleperspektiv? Nå har du muligheten til å bo i selveste Holmekollen gjennom et fantastisk samarbeid mellom Airbnb og Skiforeningen!

Screenshot 2015-03-03 12.15.02
Airbnb lokker med teksten: «Toppleilighet med panoramautsikt og unike skimuligheter, høyt plassert i et av Oslos mest eksklusive områder. Leiligheten fremstår som lys og luftig og ligger i toppen av en arkitekttegnet og prisvinnende bygning, og har 360 graders panorama over byen, fjorden og marka. Bygningen ligger på grensen til Nordmarka og fremstår i dag som ny, etter en omfattende oppussing. Leiligheten er på snaue er 40 kvm og innredet med ny, norsk design. Her har du garantert ingen gjenboere, kun nysgjerrige småfugl vil titte inn gjennom de store vinduene som strekker seg fra gulv til tak. Derimot vil det på visse dager være fare for støy fra jubelbrus og kubjeller».

Screenshot 2015-03-03 12.15.59Og videre: «Walk-in-zip-out. Boligen har to innganger, og én ekstra utgang. Når du ankommer kan du bruke den private heisen som tar deg rett inn i leiligheten eller du kan få litt mosjon ved å gå opp de 250 trappetrinnene til toppen. Når du skal forlate leiligheten har du et tredje alternativ: Zip-out. Da forlater du leiligheten via en 361 meter lang zip-line, som på spektakulært vis tar deg med ned til bunnen av bakken – den samme veien som hopperene flyr. Å sette utfor hoppet på hoppski er også en siste mulighet, men det forutsetter tillatelse og visse kvalifikasjoner. I så tilfelle er du i godt selskap blant en rekke kvinner og menn. Selveste Norges Kong Olav V, daværende kronprins, er en av dem som har forlatt en tidligere versjon av bygningen på ski».

Screenshot 2015-03-03 12.15.19

Tenk å ligge der og se utover! Tenk å få solnedgangen servert i sengen med en gang man åpner øynene? Det må være en opplevelse for livet å oppleve dette!

Screenshot 2015-03-03 12.15.42

Vanligvis brukes tårnet til hoppere som skal gjøre seg klare, men nå er det omgjort til en designleilighet der den strålende stylisten Melissa Hegge/Ideas to Steal har innredet med nordisk design. På oppriggingsdagen fikk hun også hjelp av flinke Nina Holst/Stylizimo. Her ser man blant annet bunadspleddet og Vang Chair til Andreas Engesvik, tresoppene Kikut fra Anderssen&Voll og Lampen Gran av Caroline Olsson, magasinet A new type of Imprint by Anti på en henger og sidebordet Elephant fra Hay. Herlig eklektisk nordisk stil, denne leiligheten er rett og slett til å miste pusten av!

Screenshot 2015-03-03 12.16.25

Og i motsetning til de fleste andre private boligene som leies ut gjennom Airbnb, blir det gratis å bo på toppen av Holmenkollen. Det er snakk om to netter i første omgang:  26. mars – 27.mars og 27. mars – 28.mars. Alt innholdet i leilgheten er klart, men det er demontert og settes opp igjen når den skal leies ut. Leietakerne må sende inn en søknad innen 16. mars med en god begrunnelse for hvorfor akkurat de skal få bo der. Deretter vil Airbnb og Skiforeningen velge ut paret med den beste begrunnelsen.

Screenshot 2015-03-03 12.17.03                                                                                                                                                 Alle bilder: airbnb


Frister det?  Du kan søke om å få overnatte i den fantastiske leiligheten her.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »